PNG naar ICO Home
no upload file

JS PNG naar ICO

-- Uitgevoerd in een browser
Een gratis converter. U kunt uw PNG-bestand (dat ook andere afbeeldingsformaten ondersteunt) converteren naar het Windows ICO-pictogramformaat. Het ico-pictogramformaat kan in de software worden gebruikt of als een websitepictogram (favicon.ico) in de browser worden weergegeven. Deze converter is geschreven in JS-code. Dus het werkt volledig in de browser, u hoeft geen afbeeldingsbestanden naar de server te uploaden. Maak je geen zorgen over het lekken van de beeldgegevens.
PNG-afbeeldingen zijn een populaire afbeeldingsindeling met een transparante achtergrond. Hoofdzakelijk gebruikt in webpagina weergave. Het ICO-formaat is een pictogramformaat voor Windows-systemen. Het bevat een lijst met afbeeldingen met afbeeldingen van verschillende formaten, zoals 16x16 en 32x32. Het Windows-systeem leest afbeeldingen van verschillende grootte, afhankelijk van het gebruiksscenario. De titelbalk gebruikt bijvoorbeeld een afbeelding van 16x16, de werkbalk gebruikt een afbeelding van 32x32 en het bureaublad gebruikt een afbeelding van 48x48. Deze afbeeldingen zijn allemaal in één bestand en de extensie is ICO. Deze tool ondersteunt het converteren van PNG-afbeeldingen van elke grootte naar pictogrammen van verschillende formaten, maar ondersteunt alleen pictogrammen die zijn geconverteerd naar 32-bits kleuren. Het kleurformaat is RGBA. Deze tool ondersteunt geen 16-, 24-bits kleuren- of bitmapindeling met palet. Als uw pictogram wordt gebruikt in het pictogram Favorieten (favicon.ico) op de website, hoeft u alleen de grootte 16x16 te selecteren. PNG-afbeeldingen van verschillende formaten verliezen wat afbeeldingsinformatie wanneer ze worden geconverteerd naar afbeeldingen van 16x16-formaat. Kleine PNG-afbeeldingen kunnen worden vervormd wanneer ze worden geconverteerd naar een groot pictogramformaat (128x128, 256x256). Kies dus een PNG-afbeelding van de juiste maat.
1

Sleep het bestand hierheen (het bestand is niet geüpload):PNG,JPG,GIF

2
Stel de parameters van het uitvoerpictogram in
Omvat pictogramgrootte:
16 x 16
32 x 32
48 x 48
64 x 64
128 x 128
256 x 256
3
Converteren
3 stappen om PNG naar ICO te converteren
  • De eerste stap is het laden van een PNG-afbeelding (andere formaten zijn ook beschikbaar, maar sommige formaten ondersteunen geen transparante achtergronden). Open het dialoogvenster voor bestandsselectie of sleep bestanden naar het webpagina-gebied.
  • De tweede stap is het instellen van het uitvoerformaat van het pictogram, dat is 16x16, 32x32, 48x48, 64x64, 128x128, 256x256. U kunt meerdere items kiezen. Maar u moet meer dan één kiezen. De standaardwaarde is 16x16 en 32x32.
  • Klik in de derde stap op de knop Converteren om de conversie te starten. Nadat de conversie is geslaagd, ziet u een voorbeeldafbeelding van het pictogram. Klik op de link Opslaan om het pictogrambestand op uw computer op te slaan.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019