PDF til JPG konverter i browseren Home

JS PDF til JPG

-- Konverter kører i browseren
Dette er et webværktøj, der bruger HTML5 og PDF.JS-teknologi. Du kan konvertere dine PDF-filer til JPG-format. Hver side konverteres til et billede. Den største forskel mellem dette værktøj og andre værktøjer er, at du ikke behøver at uploade dine PDF-filer. Den læser PDF-filen direkte i browseren, afslutter konverteringen og komprimerer den til sidst til en ZIP-fil. En eller flere billedfiler gemmes i ZIP-filen. Du kan vælge formatet på billedet som JPG eller PNG.
PDF er et meget populært kontorfilformat. PDF er også et filformat på tværs af platforme, der har den samme præsentation i forskellige miljøer. JPG er et populært billedformat, der kan placeres på en webside. JPG-formatet er lettere at redigere og ændre end PDF.
no upload file
1

Træk filen hit (filen er ikke uploadet):PDF

2
Indstil outputbilledeparametre
Billedformat:
Billedopløsning:
3
Konvertere
Hvordan bruges dette værktøj til konvertering?
  • Det første trin er at indlæse PDF-filen. Der er to måder at indlæse en PDF-fil på, den ene er at åbne fildialogen, vælge PDF-filen, og den anden er at finde din PDF-fil i mappen og trække den ind på websiden.
  • Det andet trin er at indstille formatet på outputbilledet, der er JPG og PNG, standard er JPG. Indstil billedets opløsning. Standard er den originale størrelse, som er PDF-sidens størrelse. Du kan også vælge at zoome ind eller ud på billedet. Jo højere opløsning og jo bedre billedkvalitet. Jo bedre billedkvalitet, desto større er filstørrelsen.
  • I det tredje trin skal du klikke på knappen Konverter og vente på, at konverteringen er afsluttet. Du vil se en liste over billeder. Klik på et enkelt billede, så kan du gemme det. Du kan også gemme ZIP-filen med alle billeder.
 Gratis værktøjer
gratis, online, gratis installation. Ingen grund til at installere software eller Flash-plugin. JS-værktøjet, der kører i browseren.
 Sikkerhed
Med HTML5 og PDF.JS-teknologi behøver PDF-filer ikke at blive uploadet til andre steder for at beskytte dit databeskyttelse.
 Enkelt og hurtigt
behøver ikke at vente på fil uploads og downloads, ikke bekymre dig om netværkets hastighed, klik med musen for at vente på de ønskede resultater.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019