PDF-JPG-muunnin selaimessa Home

JS PDF JPG

-- Muunnin käynnissä selaimessa
Tämä on verkkotyökalu, joka käyttää HTML5- ja PDF.JS-tekniikkaa. Voit muuntaa PDF-tiedostosi JPG-muotoon. Jokainen sivu muunnetaan kuvaksi. Suurin ero tämän työkalun ja muiden työkalujen välillä on se, että sinun ei tarvitse ladata PDF-tiedostoja. Se lukee PDF-tiedoston suoraan selaimessa, suorittaa muuntamisen ja lopulta pakkaa sen ZIP-tiedostoksi. Yksi tai useampi kuvatiedosto on tallennettu ZIP-tiedostoon. Voit valita kuvan muodon JPG tai PNG.
PDF on erittäin suosittu toimistotiedostomuoto. PDF on myös alustojenvälinen tiedostomuoto, jolla on sama esitys eri ympäristöissä. JPG on suosittu kuvamuoto, joka voidaan sijoittaa verkkosivulle. JPG-muotoa on helpompi muokata ja muokata kuin PDF-tiedostoa.
no upload file
1

Vedä tiedosto tähän (tiedostoa ei ladata):PDF

2
Aseta lähtökuvan parametrit
Kuvan muoto:
Kuvan resoluutio:
3
Muuntaa
Kuinka käyttää tätä työkalua muuntamiseen?
  • Ensimmäinen vaihe on ladata PDF-tiedosto. PDF-tiedosto voidaan ladata kahdella tavalla: yksi on avata tiedostovalintaikkuna, valita PDF-tiedosto ja toinen löytää PDF-tiedosto kansiosta ja vetää se verkkosivun alueelle.
  • Toinen vaihe on asettaa tulostettavan kuvan muoto, JPG ja PNG ovat oletusarvoja, JPG. Aseta kuvan tarkkuus. Oletusasetus on alkuperäinen koko, joka on PDF-tiedoston sivukoko. Voit myös lähentää tai pienentää kuvaa. Mitä suurempi resoluutio ja parempi kuvanlaatu. Mitä parempi kuvanlaatu, sitä suurempi tiedoston koko on.
  • Napsauta kolmannessa vaiheessa Muunna-painiketta ja odota, että muuntaminen on valmis. Näet luettelon kuvista. Napsauta yhtä kuvaa ja voit tallentaa sen. Voit myös tallentaa ZIP-tiedoston kaikkien kuvien kanssa.
 Ilmaiset työkalut
ilmainen, online, ilmainen asennus. Sinun ei tarvitse asentaa ohjelmistoja tai Flash-laajennusta. Selaimessa toimiva JS-työkalu.
 Suojaus
HTML5- ja PDF.JS-tekniikan avulla PDF-tiedostoja ei tarvitse ladata muihin paikkoihin tietosuojan suojaamiseksi.
 Yksinkertainen ja nopea
sinun ei tarvitse odottaa tiedostojen lähettämistä ja lataamista, älä murehdi verkon nopeudesta, napsauta hiirtä odottaaksesi haluamiasi tuloksia.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019