PDF to JPG konverter a böngészőben Home

JS PDF - JPG

-- A konverter fut a böngészőben
Ez egy webes eszköz, amely HTML5 és PDF.JS technológiát használ. A PDF fájlokat JPG formátumba konvertálhatja. Minden oldal képgé alakul. A legnagyobb különbség az eszköz és más eszközök között az, hogy nem kell feltöltenie a PDF-fájlokat. Elolvassa a PDF fájlt közvetlenül a böngészőben, befejezi az átalakítást, és végül tömöríti ZIP fájlba. Egy vagy több képfájl tárolódik a ZIP fájlban. Kiválaszthatja a kép formátumát JPG vagy PNG formátumban.
A PDF nagyon népszerű irodai fájlformátum. A PDF szintén platformok közötti fájlformátum, amelynek ugyanaz a bemutatása van a különböző környezetekben. A JPG egy népszerű képformátum, amelyet el lehet helyezni egy weboldalra. A JPG formátum könnyebben szerkeszthető és módosítható, mint a PDF.
no upload file
1

Húzza ide a fájlt (a fájl nincs feltöltve):PDF

2
Állítsa be a kimeneti kép paramétereit
Képformátum:
Képfelbontás:
3
Alakítani
Hogyan lehet ezt az eszközt használni az átalakításhoz?
  • Az első lépés a PDF fájl betöltése. Kétféle módon töltheti be a PDF fájlt: az egyik a fájl párbeszédpanel megnyitása, a PDF fájl kiválasztása, a másik az, hogy megtalálja a PDF fájlt a mappában, és húzza azt a weboldal területére.
  • A második lépés a kimeneti kép formátumának beállítása, vannak JPG és PNG, az alapértelmezett a JPG. Állítsa be a kép felbontását. Az alapértelmezett érték az eredeti méret, amely a PDF oldalméretét jelenti. Kiválaszthatja a kép nagyítását vagy kicsinyítését is. Minél nagyobb a felbontás és annál jobb a képminőség. Minél jobb a képminőség, annál nagyobb a fájl mérete.
  • A harmadik lépésben kattintson a Konvertálás gombra, és várja meg, amíg az átalakítás befejeződik. Látni fogja a képek listáját. Kattintson egy képre, és mentheti. A ZIP fájlt az összes képpel mentheti.
 Ingyenes szerszámok
ingyenes, online, ingyenes telepítés. Nem kell szoftvert vagy Flash plugint telepítenie. A böngészőben futó JS eszköz.
 Biztonság
A HTML5 és a PDF.JS technológiával az adatvédelem érdekében a PDF fájlokat nem kell más helyre feltölteni.
 Egyszerű és gyors
nem kell megvárnia a fájlok feltöltését és letöltését, ne aggódjon a hálózat sebessége miatt, kattintson az egérrel a kívánt eredmények megvárására.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019