PDF til JPG-omformer i nettleseren Home

JS PDF til JPG

-- Konverter som kjører i nettleseren
Dette er et nettverktøy som bruker HTML5 og PDF.JS-teknologi. Du kan konvertere PDF-filene dine til JPG-format. Hver side blir konvertert til et bilde. Den største forskjellen mellom dette verktøyet og andre verktøy er at du ikke trenger å laste opp PDF-filene dine. Den leser PDF-filen direkte i nettleseren, fullfører konverteringen og komprimerer den til slutt til en ZIP-fil. En eller flere bildefiler er lagret i ZIP-filen. Du kan velge format på bildet som JPG eller PNG.
PDF er et veldig populært kontorfilformat. PDF er også et filformat på tvers av plattformer som har samme presentasjon i forskjellige miljøer. JPG er et populært bildeformat som kan plasseres på en webside. JPG-formatet er enklere å redigere og endre enn PDF.
no upload file
1

Dra filen hit (filen er ikke lastet opp):PDF

2
Angi parametere for utdata
Bildeformat:
Bildeoppløsning:
3
Konvertere
Hvordan bruker jeg dette verktøyet for konvertering?
  • Det første trinnet er å laste inn PDF-filen. Det er to måter å laste inn en PDF-fil, den ene er å åpne dialogboksen, velge PDF-filen, og den andre er å finne din PDF-fil i mappen og dra den inn på webområdet.
  • Det andre trinnet er å stille inn formatet på output-bildet, det er JPG og PNG, standard er JPG. Angi oppløsningen på bildet. Standard er den opprinnelige størrelsen, som er PDF-sidens størrelse. Du kan også velge å zoome inn eller ut på bildet. Jo høyere oppløsning og jo bedre bildekvalitet. Jo bedre bildekvalitet, desto større er filstørrelsen.
  • I det tredje trinnet, klikk på Konverter-knappen og vent til konverteringen er fullført. Du vil se en liste over bilder. Klikk på et enkelt bilde, så kan du lagre det. Du kan også lagre ZIP-filen med alle bildene.
 Gratis verktøy
gratis, online, gratis installasjon. Du trenger ikke å installere programvare eller Flash-plugin. JS-verktøyet som kjører i nettleseren.
 Sikkerhet
Med HTML5 og PDF.JS-teknologi trenger ikke PDF-filer lastes opp til andre steder for å beskytte personvernet ditt.
 Enkelt og raskt
trenger ikke å vente på filopplasting og nedlastinger, ikke bekymre deg for hastigheten på nettverket, klikk med musen for å vente på resultatene du ønsker.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019