PDF till JPG-omvandlare i webbläsaren Home

JS PDF till JPG

-- Konverterare som körs i webbläsaren
Detta är ett webbverktyg som använder HTML5- och PDF.JS-teknik. Du kan konvertera dina PDF-filer till JPG-format. Varje sida konverteras till en bild. Den största skillnaden mellan detta verktyg och andra verktyg är att du inte behöver ladda upp dina PDF-filer. Den läser PDF-filen direkt i webbläsaren, slutför konverteringen och komprimerar den slutligen till en ZIP-fil. En eller flera bildfiler lagras i ZIP-filen. Du kan välja format på bilden som JPG eller PNG.
PDF är ett mycket populärt filformat på kontoret. PDF är också ett filformat över plattformar som har samma presentation i olika miljöer. JPG är ett populärt bildformat som kan placeras på en webbsida. JPG-formatet är lättare att redigera och ändra än PDF.
no upload file
1

Dra filen här (filen laddas inte upp):PDF

2
Ställ in utgångsbildsparametrarna
Bildformat:
Bildupplösning:
3
Konvertera
Hur använder jag det här verktyget för konvertering?
  • Det första steget är att ladda PDF-filen. Det finns två sätt att ladda en PDF-fil, det ena är att öppna fildialogen, välja PDF-filen och det andra är att hitta din PDF-fil i mappen och dra den till webbsidan.
  • Det andra steget är att ställa in formatet på utgångsbilden, det finns JPG och PNG, standard är JPG. Ställ in bildens upplösning. Standard är originalstorleken, som är PDF-sidans storlek. Du kan också välja att zooma in eller ut på bilden. Ju högre upplösning och desto bättre bildkvalitet. Ju bättre bildkvalitet, desto större är filens storlek.
  • I det tredje steget klickar du på knappen Konvertera och väntar på att konverteringen ska slutföras. Du kommer att se en lista med bilder. Klicka på en enda bild så kan du spara den. Du kan också spara ZIP-filen med alla bilder.
 Gratis verktyg
gratis, online, gratis installation. Du behöver inte installera programvara eller Flash-plugin. JS-verktyget som körs i webbläsaren.
 Säkerhet
Med HTML5 och PDF.JS-teknik behöver PDF-filer inte laddas upp till andra platser för att skydda din integritet.
 Enkelt och snabbt
behöver inte vänta på filuppladdningar och nedladdningar, oroa dig inte för nätverkets hastighet, klicka med musen för att vänta på de resultat du vill ha.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019