PDF naar JPG converter in de browser Home

JS PDF naar JPG

-- Converter draait in de browser
Dit is een webtool die HTML5- en PDF.JS-technologie gebruikt. U kunt uw PDF-bestanden converteren naar JPG-formaat. Elke pagina wordt omgezet in een afbeelding. Het grootste verschil tussen deze tool en andere tools is dat u uw PDF-bestanden niet hoeft te uploaden. Het leest het PDF-bestand rechtstreeks in de browser, voltooit de conversie en comprimeert het uiteindelijk in een ZIP-bestand. Een of meer afbeeldingsbestanden worden opgeslagen in het ZIP-bestand. U kunt het formaat van de afbeelding kiezen als JPG of PNG.
PDF is een zeer populair bestandsformaat voor Office. PDF is ook een platformonafhankelijke bestandsindeling met dezelfde presentatie in verschillende omgevingen. JPG is een populair beeldformaat dat op een webpagina kan worden geplaatst. Het JPG-formaat is gemakkelijker te bewerken en te wijzigen dan PDF.
no upload file
1

Sleep het bestand hierheen (het bestand is niet geüpload):PDF

2
Stel de parameters van het uitvoerbeeld in
Beeldformaat:
Foto resolutie:
3
Converteren
Hoe deze tool te gebruiken voor conversie?
  • De eerste stap is het PDF-bestand laden. Er zijn twee manieren om een ​​PDF-bestand te laden, een is om het bestandsdialoogvenster te openen, het PDF-bestand te selecteren en de andere is om uw PDF-bestand in de map te zoeken en naar het webpagina-gebied te slepen.
  • De tweede stap is om het formaat van de uitvoerafbeelding in te stellen, er zijn JPG en PNG, de standaard is JPG. Stel de resolutie van de afbeelding in. De standaardwaarde is het oorspronkelijke formaat, dit is het paginaformaat van de PDF. U kunt er ook voor kiezen om in of uit te zoomen op de afbeelding. Hoe hoger de resolutie en hoe beter de beeldkwaliteit. Hoe beter de beeldkwaliteit, hoe groter het bestand.
  • Klik in de derde stap op de knop Converteren en wacht tot de conversie is voltooid. U ziet een lijst met afbeeldingen. Klik op een enkele afbeelding en u kunt deze opslaan. U kunt ook het ZIP-bestand met alle afbeeldingen opslaan.
 Gratis tools
gratis, online, gratis installatie. U hoeft geen software of Flash-plug-in te installeren. De JS-tool die in de browser wordt uitgevoerd.
 Beveiliging
Met HTML5- en PDF.JS-technologie hoeven PDF-bestanden niet te worden geüpload naar andere plaatsen om uw gegevensprivacy te beschermen.
 Eenvoudig en snel
hoef niet te wachten op bestandsuploads en downloads, maak je geen zorgen over de snelheid van het netwerk, klik op de muis om te wachten op de gewenste resultaten.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019