WEBP til JPG Home
no upload file

Browser version af WEBP til JPG

Dette er et gratis konverteringsværktøj, der kan konvertere billeder af WEBP-format til JPG-format. Dette er en konverter skrevet i JS-kode. Derfor behøver dette værktøj ikke at blive downloadet eller installeret, og det behøver ikke at uploade filer til serveren. Konverteringen udføres i din browser. Gem derefter den konverterede fil på din computer.
WEBP er et nyt billedformat udviklet af Google. Har et højt komprimeringsforhold. Billedkvaliteten er også meget god. Med den samme filstørrelse kan det få bedre billedkvalitet end JPG. Nogle browsere understøtter dog ikke dette billedformat. JPG er mere populær og kan bruges flere steder. Dette værktøj understøtter også konvertering af WEBP til PNG. PNG er også et meget populært webformatbillede. PNG understøtter også gennemsigtig baggrunde.
1

Træk filer hit (filer uploades ikke):WEBP

2
Indstil outputbilledeparametre
Billedformat:
3
Konvertere
Sådan konverteres WEBP til JPG?
  • Det første trin er at åbne WEBP-filen. Der er to måder, den ene er at åbne fildialogen og finde filen. Den anden er at trække filen ind på websiden.
  • Det andet trin er at indstille formatet på outputbilledet, inklusive JPG og PNG. Standard er JPG.
  • Det tredje trin er at klikke på konverteringsknappen. Når konverteringen er vellykket, vil du se en forhåndsvisning af det konverterede billede. Klik på linket ovenfor for at gemme filen på din computer.
Privacy Policy | Support: support@epub-to-pdf.com | video-cutter-js.com © 2019