WEBP naar JPG Home
no upload file

Browserversie van WEBP naar JPG

Dit is een gratis conversietool die afbeeldingen in WEBP-indeling kan converteren naar JPG-indeling. Dit is een converter geschreven in JS-code. Daarom hoeft dit hulpprogramma niet te worden gedownload of geïnstalleerd en hoeft het geen bestanden naar de server te uploaden. De conversie gebeurt in uw browser. Sla het geconverteerde bestand vervolgens op uw computer op.
WEBP is een nieuw beeldformaat ontwikkeld door Google. Heeft een hoge compressieverhouding. De beeldkwaliteit is ook erg goed. Met dezelfde bestandsgrootte kan het een betere beeldkwaliteit krijgen dan JPG. Sommige browsers ondersteunen dit beeldformaat echter niet. JPG is populairder en kan op meer plaatsen worden gebruikt. Deze tool ondersteunt ook het converteren van WEBP naar PNG. PNG is ook een zeer populaire afbeelding in webformaat. PNG ondersteunt ook transparante achtergronden.
1

Sleep bestanden hierheen (bestanden worden niet geüpload):WEBP

2
Stel de outputbeeldparameters in
Beeldformaat:
3
Converteren
Hoe WEBP naar JPG te converteren?
  • De eerste stap is om het WEBP-bestand te openen. Er zijn twee manieren, een is om het bestandsdialoogvenster te openen en het bestand te zoeken. De andere is om het bestand naar het webpagina-gebied te slepen.
  • De tweede stap is het instellen van het formaat van het uitgevoerde beeld, inclusief JPG en PNG. De standaardwaarde is JPG.
  • De derde stap is om op de conversieknop te klikken. Nadat de conversie is geslaagd, ziet u een voorbeeld van de geconverteerde afbeelding. Klik op de bovenstaande link om het bestand op uw computer op te slaan.
Privacy Policy | Support: support@epub-to-pdf.com | video-cutter-js.com © 2019