WEBP till JPG Home
no upload file

Webbläsarversion av WEBP till JPG

Detta är ett gratis konverteringsverktyg som kan konvertera bilder av WEBP-format till JPG-format. Detta är en omvandlare skriven i JS-kod. Därför behöver inte detta verktyg laddas ner eller installeras, och det behöver inte ladda upp filer till servern. Konverteringen görs i din webbläsare. Spara sedan den konverterade filen på din dator.
WEBP är ett nytt bildformat utvecklat av Google. Har ett högt kompressionsförhållande. Bildkvaliteten är också mycket bra. Med samma filstorlek kan det få bättre bildkvalitet än JPG. Vissa webbläsare stöder emellertid inte detta bildformat. JPG är mer populärt och kan användas på fler platser. Detta verktyg stöder också konvertering av WEBP till PNG. PNG är också en mycket populär webbformatbild. PNG stöder också transparent bakgrunder.
1

Dra filer hit (filer laddas inte upp):WEBP

2
Ställ in utgångsbildparametrar
Bildformat:
3
Konvertera
Hur konverterar jag WEBP till JPG?
  • Det första steget är att öppna WEBP-filen. Det finns två sätt, ett är att öppna fildialogen och hitta filen. Den andra är att dra filen till webbsidan.
  • Det andra steget är att ställa in formatet på utgångsbilden, inklusive JPG och PNG. Standard är JPG.
  • Det tredje steget är att klicka på konverteringsknappen. När konverteringen har lyckats ser du en förhandsvisning av den konverterade bilden. Klicka på länken ovan för att spara filen på din dator.
Privacy Policy | Support: support@epub-to-pdf.com | video-cutter-js.com © 2019