WEBP JPG: lle Home
no upload file

WEBP - JPG-selainversio

Tämä on ilmainen muuntamistyökalu, joka voi muuntaa WEBP-muodossa olevat kuvat JPG-muotoon. Tämä on JS-koodilla kirjoitettu muunnin. Siksi tätä työkalua ei tarvitse ladata tai asentaa, eikä sen tarvitse lähettää tiedostoja palvelimelle. Muuntaminen tapahtuu selaimessa. Tallenna sitten muunnettu tiedosto tietokoneellesi.
WEBP on uusi Googlen kehittämä kuvamuoto. Sillä on korkea puristussuhde. Kuvanlaatu on myös erittäin hyvä. Samalla tiedostokokolla se voi saada paremman kuvanlaadun kuin JPG. Jotkut selaimet eivät kuitenkaan tue tätä kuvamuotoa. JPG on suositumpi ja sitä voidaan käyttää useammissa paikoissa. Tämä työkalu tukee myös WEBP: n muuntamista PNG: ksi. PNG on myös erittäin suosittu verkkomuotoinen kuva. PNG tukee myös läpinäkyviä taustoja.
1

Vedä tiedostot tähän (tiedostoja ei ladata):WEBP

2
Aseta lähtökuvan parametrit
Kuvan muoto:
3
Muuntaa
Miten muuntaa WEBP on JPG?
  • Ensimmäinen askel on avata WEBP-tiedosto. Kaksi tapaa on avata tiedostovalintaikkuna ja löytää tiedosto. Toinen asia on vetää tiedosto verkkosivun alueelle.
  • Toinen vaihe on asettaa tulostettavan kuvan muoto, mukaan lukien JPG ja PNG. Oletus on JPG.
  • Kolmas vaihe on napsauttaa muuntamispainiketta. Kun muuntaminen on onnistunut, näet muunnetun kuvan esikatselun. Napsauta yllä olevaa linkkiä tallentaaksesi tiedoston tietokoneellesi.
Privacy Policy | Support: support@epub-to-pdf.com | video-cutter-js.com © 2019