WEBP JPG-hez Home
no upload file

A WEBP JPG böngésző verziója

Ez egy ingyenes konvertáló eszköz, amely konvertálja a WEBP formátumú képeket JPG formátumba. Ez egy konverter, amely JS kóddal van írva. Ezért ezt az eszközt nem kell letölteni vagy telepíteni, és nem kell fájlokat feltöltenie a szerverre. A konvertálás a böngészőjében történik. Ezután mentse a konvertált fájlt a számítógépére.
A WEBP egy új képformátum, amelyet a Google fejlesztett ki. Magas tömörítési arányú. A képminőség is nagyon jó. Ugyanazon fájlmérettel jobb képminőséget érhet el, mint a JPG. Egyes böngészők azonban nem támogatják ezt a képformátumot. A JPG népszerűbb és több helyen használható. Ez az eszköz támogatja a WEBP PNG-re történő konvertálását is. A PNG egy nagyon népszerű webes formátumú kép is. A PNG támogatja az átlátszó háttereket is.
1

Húzza a fájlokat ide (a fájlokat nem töltik fel):WEBP

2
Állítsa be a kimeneti kép paramétereit
Képformátum:
3
Alakítani
Hogyan lehet átalakítani a WEBP hogy JPG?
  • Az első lépés a WEBP fájl megnyitása. Kétféle módon létezik: az egyik a fájl párbeszédpanel megnyitása és a fájl megkeresése. A másik az, hogy húzza a fájlt a weboldal területére.
  • A második lépés a kimeneti kép formátumának beállítása, beleértve a JPG és a PNG formátumot. Alapértelmezés szerint JPG.
  • A harmadik lépés az átalakítás gombra kattintás. Miután a konvertálás sikeres volt, látni fogja a konvertált kép előnézetét. Kattintson a fenti linkre a fájl számítógépre mentéséhez.
Privacy Policy | Support: support@epub-to-pdf.com | video-cutter-js.com © 2019