WEBP til JPG Home
no upload file

Nettleserversjon av WEBP til JPG

Dette er et gratis konverteringsverktøy som kan konvertere bilder av WEBP-format til JPG-format. Dette er en omformer skrevet i JS-kode. Derfor trenger ikke dette verktøyet lastes ned eller installeres, og det trenger ikke å laste opp filer til serveren. Konverteringen gjøres i nettleseren din. Lagre deretter den konverterte filen på datamaskinen din.
WEBP er et nytt bildeformat utviklet av Google. Har et høyt kompresjonsforhold. Bildekvaliteten er også veldig bra. Med samme filstørrelse kan den få bedre bildekvalitet enn JPG. Noen nettlesere støtter imidlertid ikke dette bildeformatet. JPG er mer populær og kan brukes flere steder. Dette verktøyet støtter også konvertering av WEBP til PNG. PNG er også et veldig populært webformatbilde. PNG støtter også gjennomsiktig bakgrunn.
1

Dra filer hit (filer lastes ikke opp):WEBP

2
Angi parametere for utdata
Bildeformat:
3
Konvertere
Hvordan konvertere WEBP til JPG?
  • Det første trinnet er å åpne WEBP-filen. Det er to måter, en er å åpne fildialogen og finne filen. Det andre er å dra filen inn på webområdet.
  • Det andre trinnet er å stille inn formatet på utskriftsbildet, inkludert JPG og PNG. Standard er JPG.
  • Det tredje trinnet er å klikke på konverteringsknappen. Etter at konverteringen er vellykket, vil du se en forhåndsvisning av det konverterte bildet. Klikk på lenken over for å lagre filen på datamaskinen din.
Privacy Policy | Support: support@epub-to-pdf.com | video-cutter-js.com © 2019