JS-version af JPG til PDF-konverter Home

JPG til PDF værktøj, der kører i browseren

-- Filen behøver ikke uploades

Online, sikkert, hurtigt JPG til PDF konverteringsværktøj. Kør direkte i browseren ved hjælp af HTML5 og jsPDF-teknologi. JPG- og PDF-filer behøver ikke uploades til serveren. Sammenlignet med tidligere konvertere er dette værktøj enklere at bruge, sikrere og hurtigere.

Dette værktøj understøtter konvertering af JPG, PNG og andre billedfiler til PDF. PDF er et tværformat filformat, der er meget alsidigt. PDF-filer kan bruges som kontordokumenter, som familiealbum eller som magasiner. Dette værktøj understøtter konvertering af en billedfil til en PDF-fil og understøtter også konvertering af flere billeder til en PDF-fil. Du kan indstille sidestørrelsen på PDF, indstille margener eller indstille billedet til at være centreret.

1

Træk filerne hertil (ikke upload). Liste over understøttede filformater:JPG,PNG

2
Indstil parametre for outputfil
Sidestørrelse:
Sidebredde:
Sidehøjde:
Øverste margen:
Nederste margen:
Venstre margen:
Højre margen:
En side, et billede:
Skaler billedet:
Billedet centreret:
3
Konvertere
Hvordan konverteres JPG til PDF-fil ved hjælp af dette værktøj?
  • Det første trin er at vælge billedfil og understøtter i øjeblikket JPG- og PNG-formater. Du kan vælge en fil ved at klikke på knappen eller trække den ind i indtastningsfeltet.
  • Det andet trin er at indstille formatet på output-PDF'en. Indstil sidestørrelsen på PDF, forudindstil størrelsen på A0, A1 ... A10 osv. Standard er A4. Du kan også indstille den ønskede bredde og højde i pixels (px). Indstil margenerne, der er fire parametre op og ned, venstre og højre, enheden er pixlen (px). Der er to måder at indstille billedoutputtilstand på. Den ene er et billede og den ene side, og den anden er flere billeder på den ene side. Indstil, om billedet skal skaleres, og hvis det er tilfældet, skaler du billedet, hvis billedet er større end siden. Indstil om billedet er centreret, og hvis ja, centrer billedet, ellers er billedet justeret i øverste venstre hjørne.
  • I det tredje trin skal du klikke på knappen Konverter og vente på, at konverteringen er afsluttet. Når konverteringen er afsluttet, skal du klikke på Gem PDF på din computer.
 Online
Dette værktøj er online software. Det er WEB-APP. Du behøver ikke at downloade software eller Flash-plugins. Bare åbn browseren, så kører den.
 Sikkerhed
Ingen softwareinstallation, ingen risiko for vira, trojanere, plugins. Der foretages ingen ændringer på din computer. Skrevet i JS-kode vha. HTML5-teknologi. Kør direkte i browseren. Datafiler transmitteres ikke, sikre og pålidelige.
 Hurtig
Intet behov for at downloade software, ikke nødvendigt at uploade dine filer. Koden kører på din lokale maskine. Gem direkte på din lokale computer, når kørslen er afsluttet. Der er ingen transmissionstid for netværket. Konverteringen er hurtigere.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019