JS-versie van JPG naar PDF-converter Home

JPG naar PDF-tool actief in de browser

-- Bestand hoeft niet te worden geüpload

Online, veilige, snelle JPG naar PDF conversietool. Voer rechtstreeks in de browser uit met behulp van HTML5- en jsPDF-technologie. JPG- en PDF-bestanden hoeven niet naar de server te worden geüpload. In vergelijking met eerdere converters is deze tool eenvoudiger te gebruiken, veiliger en sneller.

Deze tool ondersteunt het converteren van JPG, PNG en andere afbeeldingsbestanden naar PDF. PDF is een platformonafhankelijke bestandsindeling die zeer veelzijdig is. PDF's kunnen worden gebruikt als kantoordocumenten, als familiealbums of als tijdschriften. Deze tool ondersteunt het omzetten van een afbeelding in een PDF-bestand en ondersteunt ook het omzetten van meerdere afbeeldingen in één PDF-bestand. U kunt de paginagrootte van de PDF instellen, de marges instellen of de afbeelding centreren.

1

Sleep de bestanden naar hier (niet uploaden). Lijst met ondersteunde bestandsindelingen:JPG,PNG

2
Stel parameters in voor het uitvoerbestand
Pagina grootte:
Paginabreedte:
Pagina hoogte:
Bovenmarge:
De ondergrens:
Linkermarge:
Rechter marge:
Eén pagina, één afbeelding:
Schaal de afbeelding:
Afbeelding gecentreerd:
3
Converteren
Hoe JPG naar PDF-bestand te converteren met deze tool?
  • De eerste stap is het selecteren van het beeldbestand en ondersteunt momenteel JPG- en PNG-formaten. U kunt een bestand selecteren door op de knop te klikken of het naar het invoervak ​​te slepen.
  • De tweede stap is het instellen van het formaat van de uitgevoerde PDF. Stel de paginagrootte van de PDF in, stel de grootte van A0, A1 ... A10 enz. In. De standaardwaarde is A4. U kunt ook de gewenste breedte en hoogte instellen, in pixels (px). Stel de marges in, er zijn vier parameters omhoog en omlaag, links en rechts, de eenheid is de pixel (px). Er zijn twee manieren om de beelduitvoermodus in te stellen. De ene is een afbeelding en een pagina, en de andere is meerdere afbeeldingen op één pagina. Stel in of de afbeelding moet worden geschaald, en zo ja, schaal de afbeelding als de afbeelding groter is dan de pagina. Stel in of de afbeelding gecentreerd is en zo ja, centreer de afbeelding, anders wordt de afbeelding in de linkerbovenhoek uitgelijnd.
  • Klik in de derde stap op de knop Converteren en wacht tot de conversie is voltooid. Nadat de conversie is voltooid, klikt u op PDF opslaan op uw computer.
 Online
Deze tool is online software. Het is een WEB-APP. U hoeft geen software of Flash-plug-ins te downloaden. Open gewoon de browser en deze wordt uitgevoerd.
 Beveiliging
Geen software-installatie, geen risico op virussen, Trojaanse paarden, plug-ins. Er worden geen wijzigingen aangebracht aan uw computer. Geschreven in JS-code met behulp van HTML5-technologie. Direct uitvoeren in de browser. Gegevensbestanden worden niet verzonden, veilig en betrouwbaar.
 Snel
U hoeft geen software te downloaden, u hoeft uw bestanden niet te uploaden. De code wordt uitgevoerd op uw lokale computer. Sla direct op uw lokale computer op nadat de run is voltooid. Er is geen netwerkverzendtijd. De conversie is sneller.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019