JS-version av JPG till PDF-omvandlare Home

JPG till PDF-verktyg som körs i webbläsaren

-- Filen behöver inte laddas upp

Online, säkert, snabbt JPG till PDF-konverteringsverktyg. Kör direkt i webbläsaren med HTML5- och jsPDF-teknik. JPG- och PDF-filer behöver inte laddas upp till servern. Jämfört med tidigare omvandlare är detta verktyg enklare att använda, säkrare och snabbare.

Detta verktyg stöder konvertering av JPG, PNG och andra bildfiler till PDF. PDF är ett filformat över flera plattformar som är mycket mångsidigt. PDF-filer kan användas som kontordokument, som familjealbum eller som tidskrifter. Detta verktyg stöder konvertering av en bildfil till en PDF-fil och stöder också konvertering av flera bilder till en PDF-fil. Du kan ställa in PDF-sidans storlek, ställa in marginalerna eller ställa in bilden som centrerad.

1

Dra filerna hit (laddas inte upp). Lista med filformat som stöds:JPG,PNG

2
Ställ in parametrar för utdatafilen
Sidstorlek:
Sidbredd:
Sidhöjd:
Övre marginal:
Nedre marginalen:
Vänster marginal:
Höger marginal:
En sida, en bild:
Skala bilden:
Bild centrerad:
3
Konvertera
Hur konverterar jag JPG till PDF-fil med det här verktyget?
  • Det första steget är att välja bildfil och för närvarande stödja JPG och PNG-format. Du kan välja en fil genom att klicka på knappen eller dra den till inmatningsrutan.
  • Det andra steget är att ställa in formatet för utdatapdf-filen. Ställ in sidstorleken på PDF, förinställ storleken på A0, A1 ... A10, etc. Standard är A4. Du kan också ställa in önskad bredd och höjd i pixlar (px). Ställ in marginalerna, det finns fyra parametrar upp och ner, vänster och höger, enheten är pixeln (px). Det finns två sätt att ställa in bildutgångsläget. Den ena är en bild och en sida, och den andra är flera bilder på en sida. Ställ in om skalan ska skalas, och i så fall skala den om bilden är större än sidan. Ställ in om bilden är centrerad, och i så fall, centrera bilden, annars är bilden i linje i det övre vänstra hörnet.
  • I det tredje steget klickar du på knappen Konvertera och väntar på att konverteringen ska slutföras. När konverteringen är klar klickar du på Spara PDF på din dator.
 Online
Detta verktyg är online-programvara. Det är webbapp. Du behöver inte ladda ner någon mjukvara eller Flash-plugins. Öppna bara webbläsaren så kommer den att köras.
 Säkerhet
Ingen programinstallation, ingen risk för virus, trojaner, plugins. Inga ändringar görs på din dator. Skrivet i JS-kod med HTML5-teknik. Kör direkt i webbläsaren. Datafiler överförs inte, säkra och pålitliga.
 Snabb
Du behöver inte ladda ner programvara, inte behöva ladda upp dina filer. Koden körs på din lokala maskin. Spara direkt på din lokala dator när körningen är klar. Det finns ingen nätverksöverföringstid. Konverteringen är snabbare.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019