JPG-PDF-muuntimen JS-versio Home

JPG-PDF-työkalu, joka toimii selaimessa

-- Tiedostoa ei tarvitse ladata

Online, turvallinen, nopea JPG-PDF-muuntamistyökalu. Suorita suoraan selaimessa HTML5- ja jsPDF-tekniikoita käyttämällä. JPG- ja PDF-tiedostoja ei tarvitse ladata palvelimelle. Verrattuna aikaisempiin muuntajiin, tämä työkalu on yksinkertaisempi käyttää, turvallisempaa ja nopeampaa.

Tämä työkalu tukee JPG-, PNG- ja muiden kuvatiedostojen muuntamista PDF-tiedostoiksi. PDF on käyttöympäristöjen välinen tiedostomuoto, joka on erittäin monipuolinen. PDF-tiedostoja voidaan käyttää toimistoasiakirjoina, perhealbumeina tai aikakauslehdinä. Tämä työkalu tukee kuvatiedoston muuntamista PDF-tiedostoksi ja tukee myös useiden kuvien muuntamista yhdeksi PDF-tiedostoksi. Voit asettaa PDF-tiedoston sivukokon, asettaa reunat tai kuvan keskittää.

1

Vedä tiedostot tähän (et lähetä). Luettelo tuetuista tiedostomuodoista:JPG,PNG

2
Aseta parametrit tulostetiedostolle
Sivun koko:
Sivun leveys:
Sivun korkeus:
Ylämarginaali:
Pohjamarginaali:
Vasen marginaali:
Oikea marginaali:
Yksi sivu, yksi kuva:
Skaalaa kuvaa:
Kuva keskitetty:
3
Muuntaa
Kuinka muuntaa JPG PDF-tiedostoksi tällä työkalulla?
  • Ensimmäinen vaihe on valita kuvatiedosto, joka tukee tällä hetkellä JPG- ja PNG-muotoja. Voit valita tiedoston napsauttamalla painiketta tai vetämällä sen syöttöruutuun.
  • Toinen vaihe on asettaa tulostetun PDF-muodon muoto. Aseta PDF-sivun koko, esiaseta koko A0, A1 ... A10 jne. Oletusasetus on A4. Voit myös asettaa halutun leveyden ja korkeuden kuvapisteinä (px). Aseta marginaalit, parametreja on neljä ylös ja alas, vasemmalle ja oikealle, yksikkö on pikseli (px). Kuvan tulostustila voidaan asettaa kahdella tavalla. Yksi on kuva ja yksi sivu, ja toinen on useita kuvia yhdellä sivulla. Aseta, skaalataanko kuva, ja jos on, pienennä kuvaa, jos kuva on suurempi kuin sivu. Aseta, onko kuva keskitetty, ja jos on, keskitä kuva, muuten kuva on kohdistettu vasempaan yläkulmaan.
  • Napsauta kolmannessa vaiheessa Muunna-painiketta ja odota, että muuntaminen on valmis. Kun muuntaminen on valmis, napsauta Tallenna PDF tietokoneellesi.
 Online
Tämä työkalu on online-ohjelmisto. Se on WEB APP. Sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmistoja tai Flash-laajennuksia. Avaa vain selain ja se toimii.
 Turvallisuus
Ei ohjelmiston asentamista, ei virusta, troijalaisia, laajennuksia. Tietokoneeseesi ei tehdä muutoksia. Kirjoitettu JS-koodilla HTML5-tekniikkaa käyttämällä. Suorita suoraan selaimessa. Tietotiedostoja ei siirretä, ne ovat turvallisia ja luotettavia.
 Nopea
Sinun ei tarvitse ladata ohjelmistoja, ei tarvitse ladata tiedostoja. Koodi on käynnissä paikallisessa koneessa. Tallenna suoraan paikalliselle tietokoneellesi ajon päätyttyä. Verkon lähetysaikaa ei ole. Muuntaminen on nopeampaa.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019