JS-versjon av JPG til PDF-omformer Home

JPG til PDF-verktøy som kjører i nettleseren

-- Filen trenger ikke lastes opp

Online, sikkert, raskt JPG til PDF konverteringsverktøy. Kjør direkte i nettleseren ved hjelp av HTML5 og jsPDF-teknologi. JPG- og PDF-filer trenger ikke lastes opp til serveren. Sammenlignet med tidligere omformere er dette verktøyet enklere å bruke, tryggere og raskere.

Dette verktøyet støtter konvertering av JPG, PNG og andre bildefiler til PDF. PDF er et filformat på tvers av plattformer som er veldig allsidig. PDF-er kan brukes som kontordokumenter, som familiealbum eller som magasiner. Dette verktøyet støtter konvertering av en bildefil til en PDF-fil og støtter også konvertering av flere bilder til en PDF-fil. Du kan angi sidestørrelse på PDF-en, angi marginer eller stille inn bildet til å være sentrert.

1

Dra filene hit (ikke last opp). Liste over støttede filformater:JPG,PNG

2
Angi parametere for utdatafil
Sidestørrelse:
Sidebredde:
Sidehøyde:
Toppmargin:
Bunnmargin:
Venstre marg:
Høyre margin:
Én side, ett bilde:
Skala bildet:
Bildet sentrert:
3
Konvertere
Hvordan konvertere JPG til PDF-fil ved hjelp av dette verktøyet?
  • Det første trinnet er å velge bildefil og støtte for øyeblikket JPG- og PNG-formater. Du kan velge en fil ved å klikke på knappen eller dra den inn i innmatingsboksen.
  • Det andre trinnet er å stille inn formatet på output PDF. Angi sidestørrelsen på PDF, forhåndsinnstilt størrelsen på A0, A1 ... A10, etc. Standardinnstillingen er A4. Du kan også angi bredden og høyden du ønsker, i piksler (px). Still inn marginene, det er fire parametere opp og ned, venstre og høyre, enheten er piksel (px). Det er to måter å angi bildemodus. Det ene er et bilde og en side, og det andre er flere bilder på den ene siden. Angi om skaleringen skal skaleres, og i så fall skaler du bildet hvis bildet er større enn siden. Angi om bildet er sentrert, og i så fall, sentrer bildet, ellers blir bildet rettet opp i øvre venstre hjørne.
  • I det tredje trinnet, klikk på Konverter-knappen og vent til konverteringen er fullført. Når konverteringen er fullført, klikker du Lagre PDF på datamaskinen din.
 Online
Dette verktøyet er online programvare. Det er webapp. Du trenger ikke å laste ned programvare eller Flash-plugins. Bare åpne nettleseren, så løper den.
 Sikkerhet
Ingen programvareinstallasjon, ingen risiko for virus, trojanere, plugins. Det blir ikke gjort noen endringer på datamaskinen din. Skrevet i JS-kode ved hjelp av HTML5-teknologi. Kjør direkte i nettleseren. Datafiler overføres ikke, trygge og pålitelige.
 Rask
Ingen grunn til å laste ned programvare, ingen grunn til å laste opp filene dine. Koden kjører på din lokale maskin. Lagre direkte på din lokale datamaskin etter at kjøringen er fullført. Det er ingen overføringstid for nettverk. Konverteringen er raskere.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019