A JPG-PDF konverter JS-verziója Home

A böngészőben futó JPG-PDF-eszköz

-- A fájlt nem kell feltölteni

Online, biztonságos, gyors JPG-PDF-konvertáló eszköz. Futtasson közvetlenül a böngészőben HTML5 és jsPDF technológiával. A JPG és PDF fájlokat nem kell feltölteni a szerverre. A korábbi átalakítókhoz képest ez az eszköz egyszerűbben használható, biztonságosabb és gyorsabb.

Ez az eszköz támogatja a JPG, PNG és más képfájlok konvertálását PDF-be. A PDF egy platformon átívelő fájlformátum, amely nagyon sokoldalú. A PDF-fájlok felhasználhatók irodai dokumentumokként, családi albumokként vagy magazinokként. Ez az eszköz támogatja a képfájl konvertálását PDF-fájlba, és támogatja a több kép konvertálását egy PDF-fájlba. Beállíthatja a PDF oldalméretét, beállíthatja a margókat, vagy beállíthatja, hogy a kép középen legyen.

1

Kérjük, húzza ide a fájlokat (ne töltsön fel). A támogatott fájlformátumok listája:JPG,PNG

2
Állítsa be a kimeneti fájl paramétereit
Oldalméret:
Oldalszélesség:
Oldalmagasság:
Felső margó:
Alsó margó:
Bal margó:
Jobb margó:
Egy oldal, egy kép:
Méretezze a képet:
A kép középpontjában:
3
Alakítani
Hogyan konvertálhatom a JPG fájlt PDF fájlba ezzel az eszközzel?
  • Az első lépés a képfájl kiválasztása, amely jelenleg támogatja a JPG és PNG formátumokat. Kiválaszthat egy fájlt a gombra kattintással, vagy húzhatja a beviteli mezőbe.
  • A második lépés a kimeneti PDF formátumának beállítása. Állítsa be a PDF oldalméretét, állítsa be az A0, A1 ... A10 stb. Méretét. Az alapértelmezett érték A4. Megadhatja pixelekben (képpontban) a kívánt szélességet és magasságot. Állítsa be a margókat, négy paraméter van felfelé és lefelé, balra és jobbra, az egység pixel (px). Kétféle módon állíthatja be a képkimeneti módot. Az egyik egy kép és az egyik oldal, a másik a több kép egy oldalon. Adja meg, hogy méretezze-e a képet, és ha igen, akkor méretezze a képet, ha a kép nagyobb, mint az oldal. Állítsa be, hogy a kép középpontba álljon-e, és ha igen, akkor helyezze a képet középpontba, különben a kép igazodik a bal felső sarokban.
  • A harmadik lépésben kattintson a Konvertálás gombra, és várja meg, amíg az átalakítás befejeződik. A konvertálás befejezése után kattintson a PDF mentése a számítógépre elemre.
 Online
Ez az eszköz online szoftver. Ez a WEB APP. Nem kell letöltenie semmilyen szoftvert vagy Flash plugint. Csak nyissa meg a böngészőt, és elindul.
 Biztonság
Nincs szoftver telepítés, vírusok, trójaiak, plug-inek kockázata. A számítógépen nem lesz változás. JS kódban írt, HTML5 technológiával. Futtasson közvetlenül a böngészőben. Az adatfájlok továbbítása nem biztonságos és megbízható.
 Gyors
Nincs szükség szoftver letöltése, fájlok feltöltése. A kód fut a helyi gépen. Mentsen közvetlenül a helyi számítógépre a futtatás befejezése után. Nincs hálózati átviteli idő. Az átalakítás gyorsabb.
Privacy Policy | video-cutter-js.com © 2019