Online konvertering af M4A til MP3 Home

M4A til MP3

-- JS-konverter, Fil behøver IKKE at uploade
Gratis online M4A til MP3-konverter. Brug HTML5-teknologi til at konvertere direkte i browseren. Spar tid, spar trafik og beskyt dine fildata.
M4A er et filformat til MPEG-4-lyd. M4A er et lydfilformat, der bruges i iPod og iTunes. M4A er et lydformat understøttet af iPhone. M4A er også filformatet for iPhone's ringetoner. MP3 er et MPEG-3 lydfilformat. Det er et tidligere og mere populært format. MP3 understøttes af næsten alle lydenheder. Konverter M4A-filer til MP3-filer, og du kan få flere enheder til at bruge dine lydfiler.
Der er i alt tre trin til konvertering. Det første trin, indlæsning af filen, kan du vælge filen på din computer, eller du kan trække den ind i nedenstående område. Det andet trin er at indstille formatet på output-MP3, og du kan indstille samplinghastighed, lydkvalitet og andre parametre. Det tredje trin er at klikke på konverteringsknappen og vente på, at konverteringen er afsluttet. Gem den konverterede fil på din computer. Ende.
1

Træk og slip filer her

2
Indstil outputfilformatet
Kvalitet:
Prøvehastighed:
Kanaler:
3
Konvertere
 WEB APP
Intet behov for at downloade software, ikke nødvendigt at installere software, ikke nødvendigt at installere plugins, ingen Flash-plugin. Åbn browseren, og du er klar til brug.
 HTML5-teknologi
Ingen grund til at uploade lydfiler til serveren. Brug JS-kode. Fuldfør konverteringen på browsersiden. Dine data uploades ikke og afsløres ikke.
 Simpel grænseflade
Enkel, intuitiv interfacefunktion. Det kan gøres i kun få trin. Dette kan gøres med et museklik. Ingen komplicerede operationer. Ingen komplicerede parameterindstillinger.