Online konvertering av M4A til MP3 Home

M4A til MP3

-- JS-omformer, Fil trenger IKKE å laste opp
Gratis online M4A til MP3-omformer. Bruk HTML5-teknologi for å konvertere direkte i nettleseren. Spar tid, spar trafikk og beskytt fildataene dine.
M4A er et filformat for MPEG-4-lyd. M4A er et lydfilformat som brukes i iPod og iTunes. M4A er et lydformat som støttes av iPhone. M4A er også filformatet for iPhone-ringetoner. MP3 er et MPEG-3 lydfilformat. Det er et tidligere og mer populært format. MP3 støttes av nesten alle lydenheter. Konverter M4A-filer til MP3-filer, og du kan ha flere enheter til å bruke lydfilene dine.
Det er totalt tre trinn for konvertering. Det første trinnet, når du laster inn filen, kan du velge filen på datamaskinen din, eller du kan dra den inn i området nedenfor. Det andre trinnet er å stille inn formatet på MP3-output, og du kan stille inn samplingsfrekvens, lydkvalitet og andre parametere. Det tredje trinnet er å klikke på konverteringsknappen og vente på at konverteringen skal fullføres. Lagre den konverterte filen på datamaskinen din. Slutt.
1

Dra og slipp filer hit

2
Angi utdatafilformatet
Kvalitet:
Prøvetakshastighet:
kanaler:
3
Konvertere
 WEB APP
Ingen grunn til å laste ned programvare, ingen grunn til å installere programvare, ingen grunn til å installere plugins, ingen Flash-plugin. Åpne nettleseren, så er du klar til bruk.
 HTML5-teknologi
Ingen grunn til å laste opp lydfiler til serveren. Bruk JS-kode. Fullfør konverteringen på nettlesersiden. Dataene dine blir ikke lastet opp og vil ikke bli avslørt.
 Enkelt grensesnitt
Enkel, intuitiv grensesnittdrift. Det kan gjøres på bare noen få trinn. Dette kan gjøres med et museklikk. Ingen kompliserte operasjoner. Ingen kompliserte parameterinnstillinger.