Az M4A online konvertálása MP3-ra Home

M4A MP3

-- JS konverter, A fájlt NEM kell feltölteni
Ingyenes online M4A to MP3 konverter. Használjon HTML5 technológiát a konvertáláshoz közvetlenül a böngészőben. Időt takaríthat meg, forgalmat takaríthat meg, és védi a fájladatokat.
Az M4A az MPEG-4 audiofájl formátuma. Az M4A egy audio fájlformátum, amelyet az iPod és az iTunes használ. Az M4A egy audio formátum, amelyet az iPhone támogat. Az M4A az iPhone csengőhangjainak fájlformátuma. Az MP3 MPEG-3 audiofájl formátum. Ez egy korábbi és népszerűbb formátum. Az MP3-t szinte minden audio eszköz támogatja. Konvertálja az M4A fájlokat MP3 fájlokká, és több eszköz is használhatja az audio fájlokat.
Összesen három lépés van az átalakításhoz. Az első lépés, a fájl betöltése, kiválaszthatja a fájlt a számítógépen, vagy húzhatja az alábbi területre. A második lépés a kimeneti MP3 formátumának beállítása, és beállíthatja a mintavételi sebességet, az audióminőséget és az egyéb paramétereket. A harmadik lépés: kattintson a konvertálás gombra, és várja meg, amíg az átalakítás befejeződik. Mentse el a konvertált fájlt a számítógépére. Vége.
1

Húzza és dobja el a fájlokat ide

2
Állítsa be a kimeneti fájl formátumát
Minőség:
Mintavételi arány:
Csatornák:
3
Alakítani
 WEB-alkalmazás
Nincs szükség szoftver letöltése, szoftver telepítése, plug-inek telepítése, Flash plug-inek telepítése. Nyissa meg a böngészőt, és készen áll a használatra.
 HTML5 technológia
Nem kell audiofájlokat feltöltenie a szerverre. Használjon JS kódot. Végezze el a konvertálást a böngésző oldalán. Az Ön adatai nem kerülnek feltöltésre és nem kerülnek nyilvánosságra.
 Egyszerű felület
Egyszerű, intuitív kezelőfelület. Ez csak néhány lépésben megtehető. Ez egérkattintással megtehető. Nincs bonyolult művelet. Nincs bonyolult paraméterbeállítás.