Online-konvertering av M4A till MP3 Home

M4A till MP3

-- JS-omvandlare, File behöver INTE ladda upp
Gratis M4A till MP3-omvandlare online. Använd HTML5-teknik för att konvertera direkt i webbläsaren. Spara tid, spara trafik och skydda dina fildata.
M4A är ett filformat för MPEG-4-ljud. M4A är ett ljudfilformat som används i iPod och iTunes. M4A är ett ljudformat som stöds av iPhone. M4A är också filformatet för iPhone: s ringsignaler. MP3 är ett MPEG-3-ljudfilformat. Det är ett tidigare och mer populärt format. MP3 stöds av nästan alla ljudenheter. Konvertera M4A-filer till MP3-filer och du kan ha fler enheter med dina ljudfiler.
Det finns totalt tre steg för konvertering. Det första steget, när du laddar filen, kan du välja filen på din dator eller dra den till området nedan. Det andra steget är att ställa in formatet för MP3-utgången, och du kan ställa in samplingsfrekvens, ljudkvalitet och andra parametrar. Det tredje steget är att klicka på konverteringsknappen och vänta på att konverteringen är klar. Spara den konverterade filen på din dator. Slutet.
1

Dra och släpp filer här

2
Ställ in utdatafilformatet
Kvalitet:
Samplingshastighet:
kanaler:
3
Konvertera
 WEB-APP
Inget behov av att ladda ner programvara, inget behov av att installera programvara, inget behov av att installera plugins, inget Flash-plugin. Öppna webbläsaren så är du redo att använda.
 HTML5-teknik
Inget behov av att ladda upp ljudfiler till servern. Använd JS-kod. Slutför konverteringen på webbläsarsidan. Dina data kommer inte att laddas upp och kommer inte att avslöjas.
 Enkelt gränssnitt
Enkel, intuitiv gränssnittsdrift. Det kan göras på bara några steg. Detta kan göras med ett musklick. Inga komplicerade operationer. Inga komplicerade parameterinställningar.