Online conversie van M4A naar MP3 Home

M4A naar MP3

-- JS converter, bestand hoeft NIET te worden geüpload
Gratis online M4A naar MP3 converter. Gebruik HTML5-technologie om direct in de browser te converteren. Bespaar tijd, bespaar verkeer en bescherm uw bestandsgegevens.
M4A is een bestandsindeling voor MPEG-4-audio. M4A is een audiobestandsindeling die wordt gebruikt in iPod en iTunes. M4A is een audioformaat dat wordt ondersteund door de iPhone. M4A is ook het bestandsformaat voor de beltonen van de iPhone. MP3 is een MPEG-3-audiobestandsindeling. Het is een eerder en populairder formaat. MP3 wordt ondersteund door bijna alle audio-apparaten. Converteer M4A-bestanden naar MP3-bestanden en u kunt meer apparaten uw audiobestanden laten gebruiken.
Er zijn in totaal drie stappen voor conversie. De eerste stap, het laden van het bestand, kunt u het bestand op uw computer selecteren of u kunt het naar het onderstaande gebied slepen. De tweede stap is het instellen van het formaat van de output MP3, en u kunt de bemonsteringssnelheid, audiokwaliteit en andere parameters instellen. De derde stap is om op de knop Converteren te klikken en te wachten tot de conversie is voltooid. Bewaar het geconverteerde bestand op uw computer. Einde.
1

Sleep bestanden hiernaartoe

2
Stel het uitvoerbestandsformaat in
Kwaliteit:
Bemonsteringssnelheid:
kanalen:
3
Converteren
 WEB APP
Geen software downloaden, geen software installeren, geen plug-ins installeren, geen Flash-plug-in. Open de browser en u bent klaar voor gebruik.
 HTML5-technologie
U hoeft geen audiobestanden naar de server te uploaden. Gebruik JS-code. Voltooi de conversie aan de browserzijde. Uw gegevens worden niet geüpload en worden niet onthuld.
 Eenvoudige interface
Eenvoudige, intuïtieve interfacebediening. Het kan in slechts een paar stappen worden gedaan. Dit kan gedaan worden met een muisklik. Geen ingewikkelde operaties. Geen ingewikkelde parameterinstellingen.