M4A: n online-muuntaminen MP3: ksi Home

M4A MP3

-- JS-muunnin, tiedostoa EI tarvitse ladata
Ilmainen M4A-MP3-muunnin. Käytä HTML5-tekniikkaa muuntaaksesi selaimeen suoraan. Säästä aikaa, säästä liikennettä ja suojaa tiedostosi.
M4A on tiedostomuoto MPEG-4-äänelle. M4A on äänitiedostomuoto, jota käytetään iPodissa ja iTunesissa. M4A on iPhonen tukema äänimuoto. M4A on myös tiedostomuoto iPhonen soittoääniä varten. MP3 on MPEG-3-äänitiedostomuoto. Se on aikaisempi ja suositumpi muoto. Lähes kaikki äänilaitteet tukevat MP3-tiedostoja. Muunna M4A-tiedostot MP3-tiedostoiksi ja sinulla voi olla enemmän laitteita käyttämään äänitiedostoja.
Muuntamista varten on yhteensä kolme vaihetta. Ensimmäinen vaihe, tiedoston lataaminen, voit valita tiedoston tietokoneellasi tai vetää sen alla olevaan alueeseen. Toinen vaihe on asettaa ulostulon MP3-muoto ja voit asettaa näytteenottotaajuuden, äänen laadun ja muut parametrit. Kolmas vaihe on napsauttaa muuntamispainiketta ja odottaa muuntamisen loppuun saattamista. Tallenna muunnettu tiedosto tietokoneellesi. End.
1

Vedä ja pudota tiedostot tähän

2
Aseta tulostetiedostomuoto
Laatu:
Näytteenottotaajuus:
kanavat:
3
Muuntaa
 WEB-sovellus
Ei tarvitse ladata ohjelmistoja, ei tarvitse asentaa ohjelmistoja, ei tarvitse asentaa laajennuksia, ei Flash-laajennusta. Avaa selain ja olet valmis käyttämään.
 HTML5-tekniikka
Äänitiedostoja ei tarvitse ladata palvelimelle. Käytä JS-koodia. Suorita muuntaminen selaimen puolella. Tietojasi ei lähetetä eikä paljasteta.
 Yksinkertainen käyttöliittymä
Yksinkertainen, intuitiivinen käyttöliittymä. Se voidaan tehdä vain muutamassa vaiheessa. Tämä voidaan tehdä hiiren napsautuksella. Ei monimutkaisia ​​toimintoja. Ei monimutkaisia ​​parametriasetuksia.